Friday, November 03, 2006

Imogen Heap - Hide and Seek (Kopia Delightful Deconstruction)

Jag har nästan varit besatt av Imogen Heaps låt Hide and Seek den senaste tiden. Och pendlat mellan tankarna "åh, jäklar, den här låten är så fulländad, den får jag inte röra" och "åh, jäklar, den hade passat så bra att göra en remix av". Den senare vann till slut.

Imogen Heap - Hide and Seek (Kopia Delightful Deconstruction)

9 Comments:

Blogger Björn said...

Tur att den vann. Jag är salig Douglas. Det var en av mina favoritlåtar innan men jag har nästan lyssnat på den till vansinne. Du skänke den nytt liv, ett fantastiskt sådant. Tack!

9:52 PM  
Anonymous Anonymous said...

Kan inte annat en hålla med Björn. Ett perfekt komplement till en storartad låt

2:05 PM  
Blogger Unknown said...

jag är kär!

3:04 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hej Douglas!
Hittade din blog via canariebloggen tror jag. Gött iallafall. Fast jag kan inte ladda ner kylie och nkotb. Synd dom verkar grymmast. Denna var riktigt bra med.

vi ses

11:33 PM  
Anonymous Anonymous said...

oh dee: kolla in imogen på you tube, finns en massa goa videoupptagelser när hon live-vokodar. fint i juletider liksom.

saknar dig. snart syns vi dock på sir simon's i jönköping och det kommer bli fett fint, len.

/ mexeal

2:56 PM  
Anonymous Anonymous said...

Fy fan för dig. Det här är fan ett mästerverk. och då menar jag ju givetvis inte din äckliga lilla Energy Dance E-jay remix på den. Fy fan att du ens kan ge dig på en sån här låt som redan är, låt mig citera dig "fulländad". Du har ju totalt förstörd hela låtens charm. Inte nog med att takten är helt av så har du ju fan lyckats få mig att gråta idag. Vart är världen på väg? Seriöst? Det låter jävligt löjligt att klämma ut sig en sån kommentar, men du har lyckats skapa musikhistora. Återigen inte något positivt. Utan du har förstört allt. jag över drivet inte. allt.

5:27 AM  
Anonymous Anonymous said...

Jag mottog denna länk häromdagen och min första tanke var "Det här är vedervärdigt". Men öppen som jag är tänkte jag att jag ska ge den en chans. Men min intuitiva känsla som jag kände av i början slog rätt. Det här var helt bedrövligt rent utsagt. Det är för fan inte ens i takt. Det här är egentligen inget personligt gentemot dig, men för guds skull, håll dig ifrån musik för resten av ditt liv.

Allvarligt... Jag försökte vara lite diplomatisk och tänka i banorna att en ny elektronisk guru inte hade varit helt fel, men ack vad fel jag hade.


God morgon.

5:38 AM  
Anonymous Anonymous said...

Det her var fantastisk dårlig.

Amatør.

10:02 AM  
Anonymous bag said...

Thanks a lot for enjoying this beauty blog with me.I am very enjoyed for this blog. There’s defiantly a lot of great tips here I’m going to try to be more aware of.Its an informative topic.

5:53 AM  

Post a Comment

<< Home